Nanobrows and Microblading Amsterdam

Eyebrowlab

Een van de beste in Amsterdam voor het geven van de meest natuurlijk ogende en mooiste wenkbrauwen

OVER

Eyebrowlab in Amsterdam is gespecialiseerd in semi-permanente technieken. Een zeer veelzijdige artiest die geavanceerde methoden biedt zoals de Machine Hair-strokes techniek en Microblading om bepaalde verwachtingen te bereiken. Edson Gonzales, de eigenaar van Eyebrowlab, heeft in 6 jaar tijd meer dan 3000 ingrepen uitgevoerd en is daarmee een van de best geboekte artiesten in heel Nederland. Zijn recensies op google en andere sociale mediaplatforms getuigen van zijn kunstenaarschap.

Edson is ook een van de eerste Master trainers die opleidingen geeft om de Nanobrows Techniek te leren.

Play Video

Microblading

Microblading is semi-permanent en de allereerste haarslagtechniek om realistische wenkbrauwen te creëren. Het is een handmatige methode waarbij 1 voor 1 bewegingen op de wenkbrauw worden gemaakt voor een natuurlijk ogend effect dat ongeveer 1 – 2 jaar mooi blijft op de huid.

Machine Haarstreken techniek

De Machine Hair-strokes techniek is semi-permanent, de nieuwste en meest gevraagde techniek om hyperrealistische wenkbrauwen te creëren. Een meer realistische en minder invasieve techniek die geschikt is voor de meeste huidtypes, voor een meer pluizige en veerachtige look.

Powderbrows

Poederwenkbrauwen zijn semi-permanent en geven een meer make-up look. Dit is een prachtige look van heel subtiel tot opbouwbaar en gedefinieerde scherpe wenkbrauwen.

Voordelen van het laten doen van je wenkbrauwen met Machine Hair-strokes of Microblading techniek

Tijd besparen

Als je 's ochtends wakker wordt zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je wenkbrauwen, ben je er helemaal klaar voor.

Zelfvertrouwen

Gooi die onzekerheden weg en heb vertrouwen in je uiterlijk.

Levendig uiterlijk

Als je je wenkbrauwen laat doen, zie je er vol en toch natuurlijk uit, waardoor je gezicht gaat spreken.

BENOEMINGSPROCEDURE

  • Intake / Procedure uitleggen
  • De wenkbrauwen in kaart brengen / vormgeven
  • De juiste kleur kiezen
  • Verdoving van de huid
  • De streken of poederwenkbrauwen maken
  • Wenkbrauwen schoonmaken
  • Uitleg over de nazorg
  • Het bijwerken plannen
Stap voor stap

Mede-artiest

Nanobrows en Microblading

Eyebrowlab heeft samengewerkt met Gam, een gecertificeerde artiest van Inkeyebrows voor semi-permanente make-up. Een echte toegewijde semi-permanente artiest gespecialiseerd in haarstreken techniek. Machine Hair-strokes techniek en Microblading is zijn specialiteit!

Wat onze mooie &
Tevreden klanten zeggen over ons

Scroll to Top